OCH VINNAREN ÄR…

– Jessica Jerneborg –
Stoooort Grattis Jessica! Du har vunnit fluxing-behandlingar till ett värde av 7900 kr!

De rätta svaren på tävlingsfrågorna är:

 1. Hur många situps kan en 30-minuters fluxingbehandling jämföras med? 
  20 000 situps.
 2. Vilken typ av kraft är det som ökar muskelmassan och minskar fettmängden vid en fluxingbehandling? 
  Elektromagnetisk kraft.
 3. När kan man räkna med att har fått full effekt av sin fluxingbehandling? 
  Efter 2 månader.
 4. Vilken amerikansk myndighet har godkänt HIEMT som kroppsskulpterande behandling? 
  FDA.

Nytt samarbete med Simon Settergren!

Fantastiske Simon Settergren, skådespelare, manusförfattare, filmproducent – och son till en man med schizofreni.

Vi har den stora glädjen att meddela om att vi inlett ett samarbete med fantastiska skådespelaren, författaren och filmproducenten Simon Settergren!

I Kungen av Atlantis spelar Simon Settergren sig själv som sonen till en man med schizofreni.

Den nyblivna 29-åriga kan både stoltsera med en sida på Wikipedia och IMDB. Simons senaste film är den fantastiska självbiografin Kungen av Atlantis, där Simon spelar sig själv i rollen som sonen till en man med schizofreni. Han har brottats skammen över att ha en psykiskt sjuk pappa och den ensamhet det lett till. Likaså rädslan att själv få den ärftliga sjukdomen. Kungen av Atlantis fick ett fantastiskt mottagande och i dagarna blev det klart att SVT kommer visa filmen senare i år.

Simon gillar utmaningar och är sedan en tid tillbaka klient till tränings- och Instagram-profilen @coachhampusbotvid
Med tanke på de fantastiska resultat Simon uppnått i programmet – se själv https://www.instagram.com/p/CO72hdhNG0H/ – kan man fråga sig varför han väljer att köra en fluxingbehandling och svaret är lika enkelt som självklart: ”För att jag på galet kort tid kommer att öka muskelmassan och bli starkare i vader, fram- och baksida lår på ett sätt som jag omöjligt skulle kunna träna mig till i gymmet på samma tid. Jag fattar inte varför fler inte gör detta.”

Att Simon har flera gånger utsetts till en av Sveriges sexigaste killar av Veckorevyn är inget man inte förstår när man har glädjen att träffa honom under hans fluxingbehandlingar.

Flera härliga samarbeten – tjohooo! @annabirgersson & @_andreacontrs – välkomna till Kuai Fluxing!

Anna Birgersson 
Anna var ena halvan av ett av finalparen i Love Island Sverige 2019. Det var där hon blev ett offentligt ansikte – och vilket ansikte sedan! Anna som är personlig tränare och fitnesscoach, har idag nästa 18 000 följare på Instagram, något som ger henne samarbeten med bl a ICIW. Hon ansvarar även som brand coordinator för samtliga samarbeten flw strategies har med olika kända influensers – och det går bra! Annas mål är att stärka sin core och därmed förbättra sina resultat i löpning och stryketräning. Hon körde igång med semi-behandlingen mage – utsidalår och är nu i halvtid med tre återstående behandlingar. Du träffar henne på @annabirgersson

Andrea Contreras
Andrea är blott 21 år gammal och redan brand coordinator & team leader på flw strategies. Hon har hunnit vara med i flera reality-serier och är som influenser en mycket frekvent Instagram-användare med stort engagemang i sina följare och samarbetspartners. 
Andrea beskriver sig själv som rolig, spontan och ganska smart; streetsmart snarare än school-smart ”Jag behöver inte tänka så mycket på det jag gör utan jag bara gör det.” Andreas uttalande bekräftades omgående när vi frågade om ett samarbete; hon hoppade på Kuai Fluxing direkt och är redan up ’n running med tre av sex behandlingar av mage och insida lår klara. Ja, hon kör såklart semibehandlingar. Vad annars? Det är ju som sagt action på den här tösen. Möte henne på @_andreacontrs

Kuai inleder samarbete med entreprenören och influensern @celinablanche

Celina är entreprenör och grundare av @muse_candles ,  @vayewomen , @flw.competitions och @saltmarketavenue
Hon är även, som hon själv uttrycker det, hudvårds- och hälsonörd. Och hälsonörden Celina tvekade inte en sekund när vi kontaktade henne med frågan om ett samarbete gällande Kuai Fluxing, som genom högintensiva elektromagnetiska impulser ökar muskelmassan och minskar fettmängden. Celina är igång med en semi-behandling sedan förra veckan. Hon kör dels mage/lovehandles och dels rumpan. Celina är inne på sin andra vecka och har genomfört 3 av 6 halvtimmesbehandlingar. Hon föredrar att först ta rumpan för att direkt därefter köra mage/lovehandles. När hon går härifrån kan hon vara lite omskakad men mest PÅ, då hon upplevt effekter redan efter första behandlingen i början av förra veckan. Se när Celina behandlas i klippet nedan och läs med hennes egna ord vad hon tycker om fluxing så här långt på https://www.instagram.com/celinablanche/?hl=sv