Nytt samarbete med Simon Settergren!

Fantastiske Simon Settergren, skådespelare, manusförfattare, filmproducent – och son till en man med schizofreni.

Vi har den stora glädjen att meddela om att vi inlett ett samarbete med fantastiska skådespelaren, författaren och filmproducenten Simon Settergren!

I Kungen av Atlantis spelar Simon Settergren sig själv som sonen till en man med schizofreni.

Den nyblivna 29-åriga kan både stoltsera med en sida på Wikipedia och IMDB. Simons senaste film är den fantastiska självbiografin Kungen av Atlantis, där Simon spelar sig själv i rollen som sonen till en man med schizofreni. Han har brottats skammen över att ha en psykiskt sjuk pappa och den ensamhet det lett till. Likaså rädslan att själv få den ärftliga sjukdomen. Kungen av Atlantis fick ett fantastiskt mottagande och i dagarna blev det klart att SVT kommer visa filmen senare i år.

Simon gillar utmaningar och är sedan en tid tillbaka klient till tränings- och Instagram-profilen @coachhampusbotvid
Med tanke på de fantastiska resultat Simon uppnått i programmet – se själv https://www.instagram.com/p/CO72hdhNG0H/ – kan man fråga sig varför han väljer att köra en fluxingbehandling och svaret är lika enkelt som självklart: ”För att jag på galet kort tid kommer att öka muskelmassan och bli starkare i vader, fram- och baksida lår på ett sätt som jag omöjligt skulle kunna träna mig till i gymmet på samma tid. Jag fattar inte varför fler inte gör detta.”

Att Simon har flera gånger utsetts till en av Sveriges sexigaste killar av Veckorevyn är inget man inte förstår när man har glädjen att träffa honom under hans fluxingbehandlingar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *