Flera härliga samarbeten – tjohooo! @annabirgersson & @_andreacontrs – välkomna till Kuai Fluxing!

Anna Birgersson 
Anna var ena halvan av ett av finalparen i Love Island Sverige 2019. Det var där hon blev ett offentligt ansikte – och vilket ansikte sedan! Anna som är personlig tränare och fitnesscoach, har idag nästa 18 000 följare på Instagram, något som ger henne samarbeten med bl a ICIW. Hon ansvarar även som brand coordinator för samtliga samarbeten flw strategies har med olika kända influensers – och det går bra! Annas mål är att stärka sin core och därmed förbättra sina resultat i löpning och stryketräning. Hon körde igång med semi-behandlingen mage – utsidalår och är nu i halvtid med tre återstående behandlingar. Du träffar henne på @annabirgersson

Andrea Contreras
Andrea är blott 21 år gammal och redan brand coordinator & team leader på flw strategies. Hon har hunnit vara med i flera reality-serier och är som influenser en mycket frekvent Instagram-användare med stort engagemang i sina följare och samarbetspartners. 
Andrea beskriver sig själv som rolig, spontan och ganska smart; streetsmart snarare än school-smart ”Jag behöver inte tänka så mycket på det jag gör utan jag bara gör det.” Andreas uttalande bekräftades omgående när vi frågade om ett samarbete; hon hoppade på Kuai Fluxing direkt och är redan up ’n running med tre av sex behandlingar av mage och insida lår klara. Ja, hon kör såklart semibehandlingar. Vad annars? Det är ju som sagt action på den här tösen. Möte henne på @_andreacontrs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *