Kuai inleder samarbete med entreprenören och influensern @celinablanche

Celina är entreprenör och grundare av @muse_candles ,  @vayewomen , @flw.competitions och @saltmarketavenue
Hon är även, som hon själv uttrycker det, hudvårds- och hälsonörd. Och hälsonörden Celina tvekade inte en sekund när vi kontaktade henne med frågan om ett samarbete gällande Kuai Fluxing, som genom högintensiva elektromagnetiska impulser ökar muskelmassan och minskar fettmängden. Celina är igång med en semi-behandling sedan förra veckan. Hon kör dels mage/lovehandles och dels rumpan. Celina är inne på sin andra vecka och har genomfört 3 av 6 halvtimmesbehandlingar. Hon föredrar att först ta rumpan för att direkt därefter köra mage/lovehandles. När hon går härifrån kan hon vara lite omskakad men mest PÅ, då hon upplevt effekter redan efter första behandlingen i början av förra veckan. Se när Celina behandlas i klippet nedan och läs med hennes egna ord vad hon tycker om fluxing så här långt på https://www.instagram.com/celinablanche/?hl=sv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *